Ga naar de inhoud

Vacature Recruitment Consultant

Over TenMonks

Bij TenMonks streven we ernaar om de recruitmentsector te transformeren met onze klantgerichte en innovatieve aanpak. Sinds onze start vier jaar geleden is ons team uitgebreid tot acht gedreven Recruitment Consultants. We bieden een unieke werkomgeving waar vrijheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

 

Jouw rol als Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij TenMonks maak je vanaf dag één impact. Je krijgt direct een klantenportfolio waarvoor je zelfstandig de beste kandidaten zoekt en bemiddelt. Je werkt autonoom met de nodige begeleiding en ondersteuning om je doelen te bereiken, je netwerk uit te breiden en je persoonlijk te ontwikkelen.

 

Een werkdag bij TenMonks

Ochtend: Start met zoeken en vinden van kandidaten via diverse kanalen, cv’s scannen, kandidaten bellen en hun profielen beoordelen. Vervolgens voer je intakegesprekken om hun kwalificaties en ambities te leren kennen en te matchen met klantbehoeften. Samen met de kandidaat werk je aan een kwalitatieve inschrijving voor de klant, door bijvoorbeeld het CV en motivatie te verbeteren.

Lunch: Gezamenlijke lunch van een uur voor ontspanning en samenzijn.

Middag: Kandidaten voorbereiden op klantinterviews door coaching en het doornemen van mogelijke vragen en competenties. Nog een search naar nieuwe kandidaten en feedback ophalen bij klanten en kandidaten over de interviews. Evalueren van het recruitmentproces en zoeken naar verbeteringen.

 

Cultuur en sfeer

Onze werksfeer is enthousiast en gezellig. Hier vertelt Dennis, Recruitment Consultant bij TenMonks, over zijn ervaring:

“Voordat ik hier kwam werken, was ik docent. De klik met collega’s en het warme ontvangst bij TenMonks was ik niet gewend. Nog voor mijn eerste werkdag werd ik uitgenodigd om mee te eten met de gezamenlijke dagelijkse lunch.

Na mijn eerste week had ik al mijn eigen klantenkring en de verantwoordelijkheid om klant en kandidaat zelf te bedienen. Ons kantoor is ingericht om even stoom af te blazen, met een tafeltennistafel, Playstation en Switch.

De open sfeer en teamuitjes, zoals naar de Efteling of een Mexicaans restaurant, maken dat je je collega’s echt leert kennen.”

 

Wat wij zoeken:

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal: Je kunt zowel mondeling als schriftelijk effectief communiceren.

Sterke communicatieve vaardigheden: Je weet door te vragen, goed te luisteren en hebt een commerciële mindset.

Proactieve werkhouding: Je kunt jezelf motiveren en gaat goed om met de vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werk.

Enthousiast en sociaal: Je bent een mensenmens die geniet van interactie met anderen en energie haalt uit samenwerken.

Commerciële drive: Het behalen van commerciële successen geeft jou een boost en is een belangrijke motivatie.

 

Geen ervaring met recruitment? Geen probleem, wij leren je het vak. Heb je wel recruitmentervaring? Des te beter, dan maken we een vliegende start.

 

Wat wij bieden:

1.       Jaarcontract (40 uur) met de intentie voor een vast contract.

2.       Basissalaris (incl. vakantiegeld) tussen de €32.000 en €40.000 per jaar, met een ongelimiteerd commissiesysteem dat maandelijks wordt uitgekeerd.

3.       Een flexibele vakantie regeling, want rust is belangrijk.

4.       Reiskostenvergoeding, een laptop van de zaak, en een telefoon van de zaak of telefoonvergoeding.

5.       Dagelijks ontbijt en lunch, betaald door TenMonks.

6.       Regelmatig georganiseerde teamuitjes.

7.       Inspirerende werkplek die we delen met een andere startup.

 

Interesse?

Neem contact met ons op via 088 035 50 00 voor meer informatie over wie wij zijn en hoe jouw dag eruit kan zien. 

Laten we samen ontdekken of we bij elkaar passen en jij je staande kunt houden aan onze professionele tafeltennistafel. Hopelijk tot snel!