Over ons

TenMonks

Toegewijd aan het vak

TenMonks is een jong bedrijf waarin iedereen een berg recruitmentervaring inbrengt. We zijn doeners met een no-nonsense mentaliteit. We weten hoe we het verschil maken: door hard en secuur te werken met eerlijke, transparante afspraken. Dat werkt prettiger voor iedereen, vinden we.

Waarom TenMonks?

What’s in a name?

In onze naam zit Ten van ‘tender’, aanbesteding. Monks legt de associatie met monnikenwerk, in de positieve betekenis van het woord: in balans, secuur, efficiënt. Gecombineerd levert dat een naam op die lekker bekt en goed te onthouden is. En dat is waar we naar zochten.

_MG_0899

Joey Tessers

Chief TenMonks

Sebastiaan Melief​

Sebastiaan Melief

Consultant TenMonks

romana-gopi-profile-cropped

Romana Gopi

Recruitment Consultant

mathew-gattas-profile-cropped

Mathew Ghattas

(Stagiair) Recruitment Consultant

nina-de-groot-cropped

Nina de Groot

Recruitment Consultant

dennis-hordijk-cropped

Dennis Hordijk

Recruitment Consultant

Teelor
Spotops

Samenwerkingspartners

TenMonks werkt samen met Teelor, bemiddeling voor IT-professionals en SpotOps, bemiddeling van vast en interim personeel.

Specialisatie

Inhuur via aanbestedingen voor overheid en corporate Nederland.

Recruitment is een ambacht en inhuur via aanbestedingen onze specialisatie. Wij vinden het nou eenmaal leuk dat tot in de puntjes te beheersen en uit te voeren. We hebben bewust gekozen voor die specialisatie. Een aanbesteding klinkt misschien niet zo sexy, maar betekent in de praktijk interessant werk.


Een aanbestedingstraject wordt vaak als moeizaam ervaren vanwege het ‘papierwerk’ en de grote impact van kleine foutjes. Je moet binnen de lijntjes kleuren en volgens een vast stramien. Daar zijn we goed in bij TenMonks.

Leer ons beter kennen

Maak een afspraak!