Medewerker keuken
Gemeente Westerveld
- Uitzenden
- Drenthe
- 16 uur


Dit ga je doen
Opdracht
Ter vervanging van de coördinator kantine, die deels ziek is, zoekt de keuken van Westerveld tijdelijk een medewerker kantine die samen met het team zorgdraagt voor o.a. de middaglunch voor 60 á 70 personeelsleden, maaltijden bereidt voor collega’s voor raadsvergaderingen en/of overleggen/bijeenkomsten in de avond. Tevens is de medewerker kantine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en begeleiding 3 tot 5 collega’s van Reestmond (in de keuken).
Jij bent wat wij zoeken wanneer je oog hebt voor de energiebalans van de mensen van de dagbesteding, activiteiten gestructureerd en overzichtelijk kan aanbieden en een groot hart hebt voor deze doelgroep. Daarbij is het van belang dat je rust hebt, brengt en uitstraalt, evenals het geven van overzicht en het bieden van discipline en een luisterend oor wanneer nodig.
Wat de keuken van Westerveld typeert is elke dag vers gebakken brood, zelf gemaakte soep en altijd een snack. En..naast dat er hard wordt gewerkt is er ook flink wat lol in de keuken, dus een goede dosis humor is een vereiste.
In de praktijk ben jij verantwoordelijk voor:
- Werken volgens HACCP;
- Verantwoordelijk voor inkoopwerkzaamheden bij diverse groothandels en winkels;
- Bedenken van de weekmenu’s en deze stap voor stap uitwerken;
- Assisteren bij de maandelijkse raadsvergadering, denk aan het verzorgen van hapjesschalen;
- Verzorgen van koffie/thee voor vergaderingen;
- Dagelijks en periodiek onderhouden, schoonmaken en vullen van de koffiemachines;
- Kassawerkzaamheden incl. de financiële dagsluiting;
- Maken van de keukenroosters en de urenlijsten wekelijks doorsturen naar Reestmond voor de salarisbetalingen;
- Maandelijks facturen uitwerken en aanbieden ter controle aan de afdeling facilitaire poule;
- Onderhouden van contacten met leveranciers en Reestmond;
- Zorgdragen voor de dagelijkse schoonmaak in de keuken volgens HACCP;
- Zorgdragen voor een schone kantine en de afdelingskeukens;
- Periodieke schoonmaak van de keuken;
- Administratieve werkzaamheden zoals; registreren vrije dagen, urenlijsten bijhouden, lijsten maken voor lunches en maaltijden, registratie van bonnetjes, weekplanning maken en uitwerken.
Dit ben jij
- Aantoonbare werkervaring met HACCP
- Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de
zorg of horeca - Aantoonbare afgeronde cursus "erkend leermeester horeca/zorg"
- Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als
leidinggevende in de zorg of horeca - Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opmaken en
versturen van facturen - Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het maken van roosters
en urenlijsten ;

Het proces
Dit verhaal gaat over jou
Iets voor jou?