Projectleider Onderwijs en Zorg

Samen Twente

  • Uitzenden
  • 20 uur
Samen Twente
€3.359 — €4.811 / maand
HBO - WO
Gesloten

Dit ga je doen

Uitvoeringsvoorwaarde
Met het verstrekken van de opdracht (aan de ondernemer die inschrijft op de onderhavige opdracht en voor gunning in aanmerking komt) en SamenTwente mag géén arbeidsrelatie/dienstbetrekking tot stand komen. De inschrijver dient dit te waarborgen. Bij het inschrijven op de onderhavige opdracht moet in dit kader rekening worden gehouden dat de uitvoering van de werkzaamheden plaatsvindt onder direct leiding en toezicht van SamenTwente. Dit betekent dat niet wordt voldaan aan de criteria voor zelfstandigheid zoals vereist onder de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA). SamenTwente merkt hierbij op dat aan de voornoemde uitvoeringsvoorwaarde niet wordt voldaan als de inschrijver een ZZP-er is (ongeacht of dit een eenmanszaak of een BV is). 

 
SamenTwente
SamenTwente is de overkoepelende organisatie van 3 professionele uitvoeringsorganisaties: de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Twente (GGD Twente), Veilig Thuis Twente (VTT) en de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT).

Elk van de 3 organisaties heeft binnen het verband van SamenTwente haar eigen positie, identiteit en herkenbaarheid. Zowel Kennispunt Twente, Samen14 en Twentse Koers zijn als gast in onze organisatie ondergebracht.

Met onze uitvoeringsorganisaties faciliteren en voeren we de taken uit die overheden hebben om te zorgen voor gezonde, veilige en vitale inwoners. We werken samen met lokale en regionale ketenpartners, stakeholders, en vanuit en voor de Twentse samenleving.

Alleen samen kunnen we dwarsverbanden leggen, de inhoudelijke verbinding versterken, vroegtijdig signaleren, agenderen en de kwaliteit van onze diensten en zorgtaken nog beter waarmaken. Onze samenwerking sluit aan op én versterkt de lokale ambities, opgaven en inzet van gemeenten en maatschappelijke partners. Preventie, gezondheidsbevordering, veiligheid en levenskwaliteit hebben daarin onze focus.

Team
OZJT is de samenwerking tussen de 14 Twentse gemeenten op het gebied van jeugdhulp en Wmo-zorg. Gezamenlijk hebben we een Regiovisie Jeugdhulp opgesteld. Voor de uitvoering hiervan is de Samenwerkingsagenda opgesteld. Deze bestaat uit 5 actielijnen, te weten: Wonen en zorg in combinatie met Geïntegreerde ambulante zorg, Onderwijs en zorg, Samenwerken met de sociale basis, Toekomstscenario. OZJT is onderdeel van SamenTwente. 

opdracht
Als projectleider ga jij je richten op de actielijn ‘Onderwijs en Zorg’ binnen de Samenwerkingsagenda Jeugd (SJT) in Twente. De SJT is de manier van samenwerken tussen onderwijs, zorg, gecertificeerde instellingen en de 14 Twentse gemeenten. En heeft als doel om Twentse jeugdigen eerder, sneller en meer passende ondersteuning te bieden, gericht op het gehele gezin en zo thuis mogelijk. Het doel is de samenwerking op schoollocaties te versterken om maatschappelijke uitval van jongeren te voorkomen. Werken aan een aanpak die werkt. Als we weten waar goede oplossingen en knelpunten liggen, dan kunnen we het goede beter inzetten en de knelpunten verhelpen. Daar waar echt maatwerk nodig is, zoeken we naar een gezamenlijke oplossing.

 Wat ga jij doen 

  • Jij gaat in gesprek met samenwerkingspartners binnen onderwijs, zorg en gemeenten, om te komen tot slimme interventies om jeugdhulp gerelateerde problemen bij jongeren zoveel mogelijk te voorkomen.  
  • Je inventariseert het lokale aanbod van onderwijs en zorg en analyseert in hoeverre geplande maatregelen zijn uitgevoerd en of de gewenste resultaten worden bereikt. Zodat alle kinderen op een school dezelfde toegang hebben tot zorg en ondersteuning.
  • Daarnaast zet je een leernetwerk op, op basis van onder andere ervaringen van interventies op de 35 zorgintensieve scholen in Twente.
  • Je zoekt de verbinding met de Twentse Belofte. De Twentse Belofte is opgericht om voortijdig schoolverlaten van (vaak kwetsbare) jongeren te voorkomen. Dat doen zij door samen met partners in de keten een regionale aanpak te ontwikkelen. Zo ontstaat een professioneel netwerk waarin overheid, onderwijs en zorginstellingen elkaar goed weten te vinden. 

Dit ben jij

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider sociaal domein
    binnen een gemeente
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider binnen een
    gemeente

Het proces

Dit verhaal gaat over jou

01

De zoektocht – waar begin je?

Elke maand ontvangen we honderden vacatures. Die publiceren we op onze website, maar we blijven niet achteroverleunen. Ons team gaat actief op zoek naar de juiste match. Misschien vind jij ons, of wij jou – hoe dan ook: we maken snel contact.

02

De kennismaking – een goed gesprek, geen kruisverhoor

Jij ziet een interessante opdracht of wij denken dat er een goed bij je past. We bellen om je beter te leren kennen en de opdracht door te nemen. Wat vind jij belangrijk? Wat zijn je ambities? We houden het persoonlijk én to the point. Zo verkennen we samen wat de juiste match voor je is en wat daarmee ook het beste voor de klant is.

03

Afspraken maken – helder en zonder kleine lettertjes

Past de opdracht bij jouw expertise? Top. We bespreken de voorwaarden, je gewenste salaris en hoe de opdracht eruitziet. Omdat het om overheidsvacatures gaat, kunnen de eisen complex zijn en het proces tijdrovend – maar daar helpen wij je soepel doorheen.

04

Introductie – wij regelen de papierwinkel

Je levert een bijgewerkt cv, motivatie en eventuele referenties aan. Wij stellen de introductie samen, volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Alles wat we bespreken komt daarin terug – eerlijk, transparant en geen verrassingen.

05

Even geduld – maar we houden je op de hoogte

Overheidsprocessen kunnen soms traag zijn. Wij geven je vooraf een realistische tijdlijn en houden je tussendoor op de hoogte. Geen radiostilte, maar duidelijke updates.

06

Op gesprek – goed voorbereid op pad

Word je uitgenodigd? Mooi! We plannen samen het gesprek en bereiden het grondig voor. We geven je tips & tricks en duiken in de inhoud van de opdracht. Het doel: jouw kansen maximaliseren.

07

Go of No-Go – samen evalueren

Na het gesprek evalueren we hoe het ging. Wil jij door en ziet de opdrachtgever het ook zitten? Dan koppelen we je aan één van onze uitzendpartners. Zij regelen het uitzendcontract. Is het toch geen match? Dan halen we feedback op en zoeken we verder.

08

Aan de slag – alles geregeld, jij kunt starten

Bij een succesvolle bemiddeling leggen we alle afspraken vast in een overeenkomst. Je uitzendpartner regelt het contract, de administratie en zorgt ervoor dat je netjes en op tijd betaald wordt. Jij hoeft alleen maar te focussen op je werk (en een taart sturen mag altijd 😉).

09

Service – ook ná de start zijn we er voor je

Zolang je aan de opdracht werkt, blijven wij je aanspreekpunt. Ook kan je regelmatig uitnodigingen van ons verwachten voor kleine events en borrels bij ons op kantoor. Heb je vragen over je opdracht, verlenging of indexaties? Eén belletje en we helpen je verder. Is de opdracht afgerond? Dan zoeken we met plezier naar een volgende uitdaging voor je.

Reactietermijn gesloten

De reactietermijn voor deze opdracht is gesloten, dus helaas kun je niet meer reageren

Feedback