Meteen naar de inhoud

Vacature stagaire

Wil jij alles te weten komen over recruitment bij een jong en ambitieus recruitmentbureau? Wij zijn per direct op zoek naar een stagiaire met passie voor marketing en sales.

Over TenMonks.

TenMonks is een jong en ambitieus recruitmentbureau dat is opgericht in 2020. Wij plaatsen interim-professionals bij aanbestedingsplichtige overheden en corporate Nederland. Dat kunnen controllers zijn, beleidschrijvers, projectmanagers tot aan softwareontwikkelaars. Geen functie is ons te gek.

Als recruiters zoeken we constant naar de ideale balans. Resultaatgericht en toch persoonlijk. Transparante, eerlijke afspraken voor álle partijen. Meters maken en toch secuur blijven. Juist deze balans onderscheidt ons van de rest van de competitie. TenMonks bewijst dat het kan.

Bij TenMonks hechten we veel waarde aan resultaatgericht werken, gezelligheid en ondernemerschap. We delen deze waarden net zoals onze kantoorvloer met twee collega recruitmentbureaus: Spotops en Teelor. Samen veroveren we iedere dag weer een stukje van de recruitmentmarkt, ieder vanuit haar eigen expertise.

Waarom kies jij voor TenMonks!

Wij hebben nog plek voor een proactieve stagiaire met een passie voor marketing en sales.

Als recruitment stagiaire word je verantwoordelijk voor onze online aanwezigheid en krijg je accounts toegewezen waarvoor je actief gaat rekruten. Je wordt uitgedaagd om na te denken over hoe TenMonks haar netwerk met interim professionals kan vergroten. Natuurlijk helpen wij jou daarbij.

Bij deze stage zal je nauw samenwerken met onze senior recruitment consultant, die jou gaat helpen bij het maken van je eerste deals, je krijgt natuurlijk wel je eigen accounts toegewezen om het verschil te gaan maken bij onze klanten. Deze stage is voor een periode van 5 à 6 maanden, waarbij jij minimaal 32 uur per week (4 dagen) met ons aan de slag gaat.

Kortom, we gaan je klaar stomen voor een carrière binnen het recruitment en kijken uit naar jouw input over het vergroten van onze online aanwezigheid.

Wij hebben de volgende werkzaamheden voor ogen:

 • Het rekruten naar geschikte kandidaten voor je eigen accounts.
 • Het schrijven en plaatsen van vacature teksten op job boards en social media op basis van SEO-zoekwoorden die goed scoren op zoekmachines.
 • Je krijgt een aantal account toegewezen waarvoor je actief op zoek gaat naar kandidaten en deze onder begeleiding mag gaan plaatsen.
 • Het bedenken en uitwerken van een social mediakalender.
 • Interessante en creatieve post schrijven voor social media.
 • Heb je zelf goede ideeën voor TenMonks? Dan geven we je 20% van je stagetijd de ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

Kennis en skills

 • MBO/HBO student bij voorkeur van een commerciële en/of marketing opleiding. Volg je een andere opleiding? Geen probleem, wij zijn benieuwd naar jouw motivatie om meer over marketing en sales te leren!
 • Gedreven stagiaires met een andere opleidingsgrond en een passie voor marketing en sales zijn ook van harte welkom.

Overige informatie

 • In overleg per direct beschikbaar voor meewerkstage. Afstudeerders zijn ook van harte welkom, in dit geval zal 50% van je afstuderen bestaan uit hands-on werkervaring opdoen.
 • Stageduur van minimaal 5 maanden
 • Locatie: Rotterdam
 • Stagevergoeding: €300,- per maand, exclusief €100,- bonus per gemaakte bemiddeling

Interesse

Vind je het leuk om bij een jong en ambitieus recruitmentbureau te ontdekken of recruitment jouw specialiteit wordt? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088-0355000 of joey@tenmonks.nl.