Ga naar de inhoud

Voor freelancers

Aan de slag!

Met TenMonks aan de slag bij overheid of corporate Nederland

Jouw ambities, talent en voorwaarden staan centraal in ons matchingsproces met nieuwe opdrachtgevers. Zodat iedere match jouw hart sneller laat kloppen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat jouw propositie zo scherp mogelijk op papier komt te staan, in onder andere je cv.

 

Daar komt bij:
de regels van aanbestedingen zijn complex met allerlei voorwaarden. Met TenMonks ben je dan al halverwege.

Daarom kies je

Dit verhaal gaat over jou

Of zou over jou kunnen gaan…

Scène 01

De zoektocht

Het is woensdagochtend en bij het openen van de mailbox zien we een nieuwe opdracht binnekomen van het ministerie. Een interim-klus voor een periode van 6 maanden met kans op verlenging.

Ze zoeken een professional met een unieke mix aan kennis, vaardigheden en voorwaarden, een schaap met vijf poten, zouden sommigen zeggen. Gelukkig zijn we bij TenMonks bedreven in het goed interpreteren van de aanvraag en het vinden van het juiste talent. In dit geval ben jij dat, al hebben we elkaar nog niet gezien of gesproken.

Scène 02

De kennismaking

Het is woensdagmiddag en je leest ons bericht met alle details over de opdracht. Het lijkt je wel wat. De voorwaarden zijn goed, het tarief, de uren, de reistijd – alles klopt. Je zou je ambities in deze klus kunnen waarmaken.

Minpuntje is de startdatum; je moet nog even iets afmaken en je wilt daarna op vakantie. Ons antwoord komt meteen: dat regelen we voor je.

Scène 03

Afspraken maken

We bellen. Je vraagt naar ons tarief, naar onze dienstverlening. We leggen onze kaarten op tafel en laten je zien hoe we je bij de opdrachtgever zullen voorstellen, nee, onweerstaanbaar zullen introduceren.

Het is een aanbesteding, dat betekent complexe mix van wensen, eisen en inhuurvoorwaarden, maar dat zijn we gewend. Jij levert gegevens als een-op-maat-gemaakt cv, motivatie en referenties. Wij stellen het aanbod op, goed van toon, op maat van de opdrachtgever, met alle voorwaarden zoals we die besproken hebben.

Scène 04

Geduld

Twee weken later. (Ja, zo gaat dat soms bij overheden en corporate Nederland – recruitmentprocessen verlopen niet altijd vlot.) Natuurlijk hadden we je een tijdslijn meegegeven, geduld blijft een schone zaak. Maar nu is het is zover, je bent uitgenodigd voor een gesprek.

Scène 05

Op gesprek

Een week later word je verwacht. Kort van tevoren bereiden we samen het gesprek voor. We gaan wat dieper in op de inhoud van de opdracht, het verdere verloop van het proces en je krijgt tips om het gesprek slim te voeren. Allemaal om je kansen te vergroten.

Scène 06

Go of no-go

Het gesprek is achter de rug en we evalueren hoe het is verlopen. Wat zijn de voor- en nadelen van de opdracht en waar zit eventuele twijfel? Geven jij en de opdrachtgever een go? Dan gaan we het contract in orde maken. No-go? Dan gaan we op zoek naar feedback en alternatieven.

Scène 07

Aan de slag

Bij een succesvolle bemiddeling stuur jij ons een taart (nou ja, dat hopen we) en leggen wij alle afspraken officieel vast in een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. TenMonks betaalt je facturen iedere maand tijdig uit regelt zaken als de dekking op bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid.

Scène 08

Geslaagd

Zolang je voor deze opdrachtgever werkt staan we voor je klaar bij vragen en uitdagingen op inhoud of proces. Is de opdracht klaar en kom je weer beschikbaar? Dan gaan wij gewoon weer opnieuw voor je op zoek.

Toch nog vragen?